Kiera Cass'ten The Selection Film Oluyor!



     (Evet, son iki kitabın fotoğrafını koymamın özel bir nedeni yok.Renkleri güzeldi.)

Evet, evet yanlış duymamışız: Uzun ve zorlu bir yoldan sonra The Selection gerçekten de film oluyor.

Geçmişte de The Selection'ın bir filme uyarlanması söz konusu olmuştu aslında.İlk olarak senaryo çıkarılıp Warner Bros'a gönderilmiş ancak hiçbir ses çıkmamış, sonra tekrar gönderilmiş ancak yine hiçbir şey duyamamıştık.Ancak o günden bu yana biz hayranlar umudumuzu kesmeden beklemeye devam ettik ve sonuç: Netflix geçtiğimiz ay The Selection'ın film uyarlamasının yapılacağını duyurdu!

Üstelik oldukça ciddi: Yönetmen ve casting ekibi bile belli.

The Selection, uluslararası platformda oldukça kabul görmüş Suudi Arabistanlı film yönetmeni Haifaa Al-Mansour tarafından yönetilecek.Yönetmenimiz öyküleri her yönüyle muhteşem bir şekilde ele alabildiğini daha önce de kanıtlamıştı: Netflix için yönettiği bir diğer adaptasyon olan Happily Ever After'ı daha önce duymuş olabilirsiniz.


Gelelim hepimizin merak ettiği cast konusuna...
Maalesef, bu konu Kiera Cass'e her ne kadar sorulsa da o da bir şey bilmediğini söylüyor.Görünüşe göre casting ekibi, corona olaylarından dolayı çoğu şeyi ertelemek zorunda kaldı ancak bu durum hayran favorilerinin oluşmasını engellemedi tabii.Bunlara bir göz atabiliriz:



America için genel görüş Abbey Cowen yönünde.



Abbey Cowen'ı Sabrina'dan tanıyorsak da göze çarpan oyunculuğu sayesinde ileride birçok projede daha onu göreceğiz.

Ayrıca turuncu saçları ve mavi gözleriyle The Selection hayranları için de bir America olmuş durumda.Bir de üstüne film haberleri çıkınca Abbey bu rol için ciddi anlamda düşünülmeye başlandı.Hayranlar fotoğraflarına durmadan America Singer ile ilgili yorumlar yapıp onun bu konuda ne düşündüğünü merak edince Abbey bir hayranın "Eğer America Singer olman için olan bu çabamızı görüyorsan bu yorumu beğen," yorumunu beğendi! Bence gayet güzel bir seçim, sizce?







Hayranların bir kısmı ise America Singer'ı Audrey Hollister olarak görmek istiyor.




Audrey'yi gözünüz bir yerden ısırıyor olabilir: Evet, The Selection kapaklarından!

Şahsen kitapları ilk okuduğumda- hatta okumadan önce bile- kapakları çok ilgi çekici gelmişti, bunda Audrey'Nin payı da çok büyük.Gerçekten seriye ve kapaklara büyük uyum sağlamıştı.Haliyle bir film ortaya çıkacağını öğrenen hayranların koştuğu ilk adres de Audrey Hollister olmuştu.Audrey, filmde America'yı oynamak isteyip istemediği sorulduğunda şunları söylemişti. "(America rolünü oynamayı) isterim.Çok fazla kendime güvendiğim için değil, America'ya olan bağımdan dolayı bunu isterdim."
Görünüşe göre hayranlar da bunu istiyor!







Gelelim Maxon'a.

Maxon için çoğu kişi Froy, Michael Provost, Mitchell Hope ya da Max Irons önerilerini sunuyor ama bence harika Maxon olabilecek bir kişi var zaten: Matthew Noszka!




Diğerlerinin bu seçeneği nasıl göz ardı ettiklerine inanamıyorum ama The Selection'ın film olacağını öğrendikten beri aklımda sadece Matthew'un Maxon olabileceği vardı.Tam da tarif edildiği gibi: Sarı saçlar, altın parıltılı kahverengi gözler, annesininkine benzeyen hafif bronz ten.Matthew'dan henüz bu konuda hiçbir açıklama gelmedi ama bir gün Maxon'a ne kadar benzediğinin fark edilmesini umuyorum.






Hayranların favorisi olan Michael Provost(Insatiable'dan) ise hayranların yoğun etkileşimi sonucunda The Selection serisini okumaya başladığını açıkladı!Kız arkadaşı ise onun evde The Selection'dan bazı replikleri sesli okuyup tekrar ettiğini söyledi.Gerçekten kendini adamış görünüyor.Ayrıca Provost'ta da Maxon'da aradığımız sevimliliği görebiliyoruz bence.












Hayranların favorisinin belli olduğu bir diğer karakter ise Celeste.






Her ne kadar Madison'ın bu rolü oynaması biraz imkansız olsa da kimse umut etmekten vazgeçmiyor.(Ben de dahil) Madison bir şarkıcı ama bu, çoğumuzun hayalindeki Celeste olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Şahsen tam bir Celeste görüyorum.Fazlasıyla.
Mükemmel olurdu.











Diğer karakterler hakkında ise herkes çok farklı görüşlere sahip, ben de benimkileri çok yakında başka bir yayında paylaşmayı düşünüyorum! Siz ne diyorsunuz? Yukarıdaki hayran favorilerini (ve benim minik Maxon önerimi) beğendiniz mi, yoksa tamamen farklı görüşlerde misiniz?Yorumlarda belirtebilirsiniz, görüşürüüüüz <3


(All photo content credits go to their rightful owners.)










Yorumlar

Yorum Gönder